Tel.: 8 676 20220
Darbo valandos: I-V 08.00-17.00
Santariškių g. 5, Vilnius, procedūriniame kabinete, 08.01-08.31d. dirbsime tris dienas per savaitę, antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį 8:00-12:00val., kai nėra reikalinga registracija.

Maisto netoleravimo tyrimas Food Detective

Maisto netoleravimo tyrimas Food Detective

Tyrimas Food Detective™

Patikima ir greita specifinių maistui IgG antikūnų kraujyje diagnostika, atliekama MacroArray ELISA metodu. Nustatomos reakcijos 59 dažniausiai valgomiems produktams*, tame tarpe ir glitimui.

Tyrimas Food Detective™ parodo maisto produktus, sukeliančius padidėjusią antikūnų IgG gamybą, kurie gali būti susiję su maisto netoleravimu, dirgliosios žarnos sindromu, egzema, artritu, virškinimo sutrikimais, antsvoriu, migrena, lėtiniu nuovargiu ir kitais negalavimais. Tiksliau žinodami netoleruojamus maisto produktus, galėsite tinkamai pakoreguoti savo mitybą ir atrasti negalavimų priežastis.

Su tyrimo Food Detective™ atsakymu pateikiamos mitybos rekomendacijos, kurios padės lengviau pakeisti netoleruojamus produktus tinkamais, kad užtikrinti pilnavertę ir subalansuotą mitybą.

Tyrimo Food Detective™ patikimumą užtikrina pažangus diagnostikos metodas, aukšti jautrumo ir specifiškumo parametrai, gamintojo taikoma tyrimo rezultatų atkartojamumo procedūra bei rezultatų kontrolė lyginant su kitais dviem IgG diagnostikos tyrimais MicroArray ELISA ir klasikiniu ELISA. Gamintojas Cambridge Nutritional Sciences Ltd. (Omega Diagnostics Group), Jungtinė Karalystė.

Apie maisto netoleravimą

Maisto netoleravimo simptomai gali atsirasti dėl fermentų stokos, padidėjusio žarnyno gleivinės pralaidumo ir uždegimo, imuninių reakcijų, susijusių su IgG, kai imuninė sistema reaguodama į tam tikrus produktus gamina antikūnus. Besikaupdami tokie antikūnai sudaro kompleksus ir skatina uždegimą, lėto tipo alergines reakcijas, todėl gali neigiamai veikti įvairias organų sistemas, o simptomai paprastai pastebimi ne iškart po valgio. Todėl suprasti, kuris maistas veikia mus neigiamai, yra sunku. Tyrimas Food DetectiveTM, kuriuo nustatomas antikūnų IgG lygis prieš konkrečius maisto produktus, gali padėti tiksliau sužinoti Jūsų negalavimų priežastis. O vengiant netinkamo maisto, galima sumažinti maisto netoleravimo sukeliamas problemas.

Daugiau informacijos galite sužinoti tel. 8 687 96674 arba www.mpe.lt

Tyrimą sudaro 59 maisto produktai

Avižos
Glitimas
Kviečiai
Kietieji kviečiai
Kukurūzai
Ryžiai
Rugiai
Anakardžių riešutai
Braziliniai riešutai
Graikiniai riešutai
Žemės riešutai
Migdolai
Žirniai
Lęšiai
Šparaginės pupelės
Kakavos pupelės
Soja
Aviena
Jautiena
Kiauliena
Vištiena
Atlanto menkė
Juodadėmė menkė
Plekšnė
Lašiša
Upėtakis
Tunas
Krevetės
Didžiosios krevetės
Krabai
Omarai
Midijos
Agurkai
Bulvės
Brokoliai
Kopūstai
Morkos
Raudonoji paprika
Žalioji paprika
Geltonoji paprika
Porai
Pomidorai
Salierai
Alyvuogės
Apelsinai
Citrinos
Braškės
Greipfrutai
Juodieji serbentai
Melionas
Arbūzas
Obuoliai
Arbata
Česnakai
Grybai
Imbieras
Kiaušinis (visas)
Karvės pienas
Mielės